Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Wofx [Dedyk]

Metin2WOFXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialby was zaprosic na Zajefajny server WOFX Super Hard

na poczatek pele , 21lv konia , i potki

Zapraszam wszystkich n3o 24/7 ktorzy nie szukaja slabych servow ale chca grac na ciezkim SERVIE takim jak ten

Strona >> www.wofx.pl

Spolszczenie : http://www.megaupload.com/?d=6N8TDZYQ

Prosze was o granie na tym servie, jest naprawde pRo ale musi wiecej ludzi grac jak kiedys

ZAPRASZAM !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Brak Generatora Closed

@ nie opłaca sie grac juz w top sa 116 lvle

@ Sory za zabawe w modka prosze o nie warnowanie

80384400986636967106.png

Nick : Tomek

Lvl:1+

Gildia:DragonArmy

Królestwo: Jinno

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Napisze tak to nie jest Normalny dedyk ten dedyk jest do dupy GM i GA to dzieci nie panują nad serwerem boją sie prawdy jak pisze sie na forum nie radze wam tam grać sami oszuści Gracze i GM , GM dają swoim kolegą itemy i banują dla zabawy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę twojego posta że jest z września do tego czasu GM się zmienili i są lepsi, taka jest moja opinia, a ja namawiam do grania na tym serwerze bo od września wiele się zmieniło, i naprawdę polecam serwer Wiele nowych itemów jest, ja nigdy kłopotów z GM nie mam jakoś, przyznam że na tym serwie obecny jest pewny poziom kultury, a nie to co na wielu privach w tym np: Avalońskich za jeden zły komentarz zostałem zbluzgany, więc odradzam Avalońskie serwery.

I co z tego że już są wysokie lvl'e dla mnie to by znaczenia nie miało, bo ja przychodzę se pograć, gdzieś ma to że są już takie lvl'e, liczy się zabawa i miła atmosfera. Też se expijcie lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...